Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Qui som

A Art&Servei, ubicada a Barcelona, som fabricants de packaging, PLV y productes gràfic de comunicació y marketing.

A Art&Servei gaudirà sempre d’un tracte exclusiu y personalitzat gràcies al nostre equip tècnic i comercial que li oferiran sempre una resposta àgil y professional.

packaging estoigs

Empresa

Art&Servei es una empresa creada a l’any 1987, especialitzada en l’ impressió òfset convencional i òfset UVI. Un equip humà de professionals altament qualificats i amb una vocació de servei personalitzat al client; sense dubte, el nostre millor actiu.

El nostre creixement, tant en el mercat interior com en l’exportació, ens ha fet acreedors de la confiança d’empreses de primera línia tant per expositors PLV com per merchandising i self packaging.

Certificats de qualitat

Art&Servei està certificada sota la ISO 9001:2008, la qual ens reconeix i formalitza internacionalment amb els requisits per implantar un sistema de gestió de qualitat a la nostra organització. D’aquesta forma posseïm una visió orientada a la millora continua, en base a els processos qualitatius, potenciant la satisfacció del client.

Medi ambient

A Art&Servei apostem pel respecte pel medi ambient com un dels objectius principals de l’empresa. De manera quotidiana cada un dels nostres membres actius millora la seva protecció i manteniment. La nostra empresa està certificada per l’Ajuntament de Barcelona com empresa que respecta el medi ambient.

Optimitzem l’ ús de matèries primeres, així com el servei logístic i d’emmagatzematge.

Treballem amb proveïdors FSC i PEFC. i anteposem l’ús de tintes específiques LM, FP i vegetals a altres tintes que són més perjudicials pel medi ambient. Un punt important també és que els nostres col·laboradors respecten i apliquen la normativa REACH.