Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Serveis

A Art&Servei oferim un servei integral de maquetació, estudi i producció del seu embalatge. Tot sota un estricte seguiment en cada un dels nostres departaments.

packaging barcelona

Pre-impressió

El nostre propi Servei de pre-impressió permet desenvolupar els seus projectes amb la millor garantia. Portant a terme el disseny gràfic dels seus productes, ja siguin packaging, PLV o merchandising. També disposa d’un sistema íntegral de maquetació, en el que vostè podrà validar el seu projecte a través d’un prototip físic. Disposem d’un sistema CTP propi.

packaging barcelona

Impressió

Art&Servei disposa d’un programa d’impressió enterament intern, en el que des dels nostres tallers podem oferir impressió òfset tradicional així com impressió offset UVI. Tot amb la millor qualitat fins 1.2 mm en suports com plàstics (PVC, Polipropilè, Polièster, PET, Poliestirè)

packaging plv barcelona

Encunyat/ Engomat

Oferim serveis propis d’ encunyat, que ens permet agilitzar els temps de producció.

A més a més, disposem de dos engomadores automàtiques, una per cartró i l’altre per plàstic. Això ens permet realitzar el seu projecte, de principi a fi.

packaging plv barcelona

Acabats

Disposem d’una gran diversitat d’acabats gràfics, que li permetran transformar el seu packaging, aportant valor afegit i distingint-lo dels seus competidors. Entre ells trobem pel·liculats, vernissos UVI selectius , estampacions, relleus, contra encolats i manipulats. Aquests acabats li permetran crear un impacte, tant visual com funcional a través de solucions creatives, efectives i respectuoses amb el medi ambient.